התחבר

לחיפוש חדש לחצו כאן להזמנת מלון לחצו כאן

מסעדת בציר 66 הכשרה ,הנה מסעדת השף רן שגיא ורעייתו חנה ושותפיהם , מסעדה בסגנון בראסרי הצרפתי, הממוקמת בחצר של יקב תבור וחנות המרציפן "השקד" , אל המסעדה מגיעים בנסיעה ברחוב הראשונים בכפר תבור חולפים על פני שני כיכרות ועל פי השילוט מגיעים למרכז המסחרי .

כאשר נכנסים לחצר המשותפת פונים שמאלה ומגיעים למסעדה ,בגינה הצמודה מגדלים חלק מצמחי התבלין, מסעדה מרווחת וגדולה שבה ניתן ליהנות מהאוכל ומהחברותא .

המסעדה פתוחה בימים ראשון –חמישי בין השעות  12:00-18:00 ,ביום שישי בין השעות 11:00-15:00 ,סגור בשבת ., טלפון לתיאום 04-8832665 , במסעדה ניתן להסב ליד השולחנות, בקיץ ברחבת החצר, ניתן להזמין משלוח, וליהנות מתפריט עסקי שווה .

רן פתח והפעיל את מסעדת רוטנברג בגשר הישנה, שעבד והפעיל את המסעדות ,נחלים בגליל, רוטשילד והשדרה בתל אביב , רן ומשפחתו עברו לארה"ב ,שם השלים את השכלתו בעסקים ובאות העת הקים שם שני מסעדות, לבסוף חזר לישראל ופתח את מסעדת בציר 66.

תפריט המסעדה כולל שימוש במטבח הצרפתי ,האיטלקי ונגיעות לאוכל המזרח תיכוני , תוך שימוש בחומרי גלם מקומיים מעולים , חלק מהחומרי גלם הנם עונתיים ומותאמים לחיך הישראלי.

התפריט כולל מנות צמחיות, מנות בשריות , והארוחה כוללת מנות ראשונות מתוך רשימה רחבה של מרקים, סלטים ומנות כמו קרפצ'יו ,כבד פטה  ועוד, מנות עיקריות צמחיות ובשריות כולל נתחי בשר משובחים בבישול ארוך ,מנות דגים בצליה או בתנור, והכול עם תוספות מותאמות למנה, ולסיום מבחר מנות קינוחים.

 

ארוחה שהיא חוויה ,שרות מעולה ודאגה לרווחת הסועדים ,ארוחות במחירים הכי שפויים שנתקלתי בשנה האחרונה , שווה שווה .

תכונות פילטר לוח

מיקום

הוסף חוות דעת

כתיבת תגובה

חיפוש

הקלד ולחץ על Enter

בחר קטגוריה להצגה במסננים

נוסף על ידי אורי מלץ

אורי מלץ

בבקשה על מנת לראות פרטי החשבון.